Vanha Irlantilainen Pubi Helsingissä

Helsingin sydämessä sijaitsee vanha irlantilainen pubi, joka on toiminut kohtauspaikkana paikallisille ja turisteille jo vuosikymmenten ajan. Tämä kodikas paikka tarjoaa vierailijoilleen aitoa irlantilaista tunnelmaa, perinteistä musiikkia ja tietenkin laajan valikoiman irlantilaisia oluita ja viskejä.

Kun astut sisään, puupaneelit ja tummat puiset pöydät luovat lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin. Seinillä roikkuu vanhoja irlantilaisia kuvia ja esineitä, jotka kertovat tarinoita menneistä ajoista. Vaikka pubissa ei tarjoilla ruokaa, moni tulee nauttimaan sen leppoisaan ilmapiiriin ja maistelemaan erilaisia oluita. Viikonloppuisin pubissa voi usein nauttia elävästä musiikista, kun paikalliset muusikot tulevat esittämään perinteisiä irlantilaisia balladeja ja lauluja.

Vaikka sijaitsee kaukana Irlannista, tämä pubi tarjoaa pienen palan irlantilaista kulttuuria Helsingin keskustassa. Se on paikka, jossa ystävät tulevat kokoontumaan, nauttimaan hyvästä seurasta ja kokeilemaan Irlannista tuotuja juomia.


Ota yhteyttä

Old Irish Pub


Helsinki

Mannerheimintie 12

00100 Helsinki


Ota yhteyttä

044 493 6655

00100@oldirishpub.fi