Tule ja juhli Pyhän Patrickin päivää kanssamme!

Anna St. Patrickin päivän taian lumota sinut! Kutsun sinut kokemaan tämän erityisen päivän vihreän kauneuden ja juhlavan tunnelman.

Astukaa sisään tunnelmalliseen irlantilaiseen pubiimme, jossa St. Patrickin päivä muuttuu vilkkaaksi juhlaksi! Pue päällesi vihreät vaatteet ja valmistaudu iltaan täynnä hauskanpitoa ja hupia, jota voi kokea vain tässä kaupunginosassa.


St Patricks Day udkast2.png

Me juhlimme Pyhän Patrickin päivää kaikissa pubeissamme!

Mihin tahansa päätätkin juhlia, voit olla varma että meidän pubimme ovat täydellinen paikka kokea aidon irlantilaisen juhlatunnelman tänä Pyhän Patrickin päivänä. Nostetaan maljat ja juhlitaan ikimuistoista iltaa ystävien, ilon ja perinteiden parissa! Sláinte!


Mikä on Pyhän Patrickin päivä?

St. Patrickin päivä on vuosittainen juhla Irlannin suojeluspyhimyksen, Pyhän Patrickin, kunniaksi, ja se pidetään 16. ja 17. maaliskuuta. Päivää juhlitaan juhlallisuuksilla, vihreillä vaatteilla ja perinteisillä irlantilaisilla ruuilla, kuten shepherd's piellä ja corned beefillä. Se symboloi myös irlantilaista kulttuuria, musiikkia ja tanssia, ja se on tunnettu ympäri maailmaa vilkkaista paraateistaan ja juhlallisesta ilmapiiristään. Tule juhlimaan St. Patrickin päivää kanssamme The Old Irish Pubissa ja koe aito irlantilainen tunnelma tämän päivän aikana!


Miksi vietetään Pyhän Patrickin päivää?

St. Patrickin päivää vietetään Pyhän Patrickin kunniaksi, Irlannin suojeluspyhimyksen, joka toi kristinuskon saarelle. Päivä symboloi myös irlantilaista kulttuuria ja perintöä, ja se tunnetaan vilkkaista paraateistaan ja juhlatunnelmastaan. Se on maailmanlaajuisesti tunnustettu tapahtuma, joka kokoaa ihmiset juhlimaan vihreissä vaatteissa perinteisen musiikin ja ruoan parissa. Liity seuraamme johonkin pubeistamme aitoon irlantilaiseen juhlintaan ja koe St. Patrickin päivän tuoma taika! Varaa pöytä täältä.